Rabu, 11 Mac 2015

Logo Halal

Agak lama saya memerhati logo halal apabila nak membeli jagung dan koktel dalam tin tapi was-was pula.Tak jadi beli bila semua logo halal dari negara luar banyak pula versinya.Laici dalam tin dah bertahun-tahun saya tak makan.Bila ke kedai,memang tak akan pesan air yang berlaici.Hari ni cuba google logo halal supaya puding tiga lapis yang disukai dalam rumah ni dapat divariasikan warna dan aksesorinya.Biasanya saya hanya masukkan nata de coco sahaja kerana itu sahaja yang yakin untuk dimakan.Begitu juga dengan puding koktel,harap dapat dimeriahkan kerana puding tu paling mudah nak buat.



puding paling digemari...siap masak jam 5 pagi,5 petang dah habis...



2 ulasan:

  1. Klu koktel, byk dr Thailand kan?
    Eta share resepi puding koktel tu eh, xpenah cuba lg...
    Kt umh ada satu tin, belum tau nk msk pe...

    BalasPadam
  2. Memang banyak dr Thailand,China...resepi puding koktel tu kalau ditambah buah-buahan campuran memang sedap..

    BalasPadam