Isnin, 19 Ogos 2013

Ruang Membaca

Sejak minggu akhir puasa lagi,saya mula mengemas rumah secara berdikit-dikit.Setelah selesai membuang barang-barang yang tidak diperlukan,ruang ampaian kain menjadi  sedap mata memandang dan sesi mengemas ruang-ruang lain kian teratur.

Hujung minggu lepas,saya berpeluang mengemas ruang keluarga yang juga menjadi ruang membaca dan menonton di tingkat atas.Hasilnya,sekarang sedap mata memandang dan tak pasti keadaan itu akan kekal sebegitu untuk tempoh berapa lama.





rumah saya tak guna astro pun...satu2nya rumah yang tak ada astro..












@@Nota kaki:ruang ni menempatkan banyak bingkai gambar.galeri keluarga juga...




4 ulasan:

  1. mmg nmpk kemas betul! =) sofa merah tu sgt kiut...for kids ke adult tu..?

    BalasPadam
  2. Ha3...itu baru betul2 mengemas namanya,kan?sofa tu untuk kanak2.biasanya letak kat bawah tapi mereka lompat2 pula atas tu,letak kat atas pula...

    BalasPadam
  3. Salam perkenalan, kita pong sedang dok mencarik2 deko dan idea nak buat ruang bacaan@ mini opis kat ruang bilik...thanks for sharing!

    BalasPadam
    Balasan
    1. jika boleh dimanfaatkan,silakanlah

      Padam