Ahad, 8 November 2015

Lagi Deko Hijau

Assalam...Cuti 4 hari sempena Deepavali memang tak ada hati nak ke mana-mana sebab dalam kepala asyik teringatkan kertas PAT Sejarah K2 yang belum siap-siap.
Dah lama rumah saya tak dikunjungi oleh jiran tetangga dan sanak-saudara.Saya lebih suka begitu sebab mood nak pastikan rumah sentiasa kemas tersusun tu selalu ada pasang surutnya.Apatah lagi dengan galagat 3 hero tu.Hari raya yang lalu,saja nak penuhi permintaan adik-beradik belah suami,kami adakan rumah terbuka.Kiranya cerita lama ni.Adalah anak buah bersuara bila dia ke dapur:'cantik,hijau je'.Memang kembang setamanlah bila mendengarnya.Bertambah semangatlah nak menambah koleksi hijau lagi di dapur.Apa taknya, bukan main kemaruk lagi saya mencari Kedai RM 2,Eco Shop 2,Mr Diy,Daiso dan mana-mana kedai semata-mata nak mencari peralatan hijau.
Bila asyik berfb,nampaklah deko ni.
Kesempatan ni saja nak kongsikan deko hijau yang berwajah Inggeris.Memang tergoda tapi tak naklah pula jadi Inggeris semata-mata.Peram saja dulu gambar ni.Lagipun tak sesuai sangat dengan keinginan.Akhirnya tak tahan godaan juga.Tertewas juga tapi corak hiasan lain pula.

Deko ni saya tempah di fb deko Kami Suka Deco Deco.RM 35 setiap satu.Setiap Sabtu dan Ahad boleh iklan dengan syarat ada ditulis harganya..Walaupun kumpulan ni tak aktif seperti DRKSK tapi taklah suka buang ahlinya...

Nota kaki:Belum terima lagi .Minggu depan bila dah terima baru fikir tempat nak digantung.Kalau boleh ke Romantika untuk menambah koleksi lagi bagus...Moga ada kesempatan...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan