Sabtu, 4 April 2015

Misi Nak Gantung Pinggan Hiasan Pula

Menghitung hari nak ke Vietnam...
Menghitung hari konon.Dalam menghitung hari tu,sebaik-baiknya mesti siapkan proses untuk menstepler kertas soalan cuti terancang dulu sebelum peperiksaan pertengahan tahun bermula.Sebelum peperiksaan menjengah,satu lagi kerja yang perlu disiapkan ialah soalan kertas 1 sejarah tingkatan 4.Barulah seronok makan angin di Vietnam kerana balik saja dari sana,peperiksaan pertengahan tahun akan bermula.
Terfikir juga,nak beli barang apa bila ke sana?Bila diajukan soalan tu kepada kawan,memang jawapannya pakaian dan kain.Simpan buat stok.Sebenarnya tak berapa pandai nak beli pakaian untuk orang lain kerana bimbang tak kena dengan seleranya.Nak simpan untuk stok akan datang,memang tak akan jadi stok kalau kain dah cantik.Semua akan jadi baju.
Makanya,terfikirlah nak cari pinggan hiasan.Ha3.Barang untuk hiasan rumah juga nak dibelikan.Tapi,memang saya suka dengan pinggan hiasan.In sya Allah,nak beli pinggan hiasan untuk digantung di ruang tamu.Harap-harap akan ada yang sesuai.
Tahun lepas,pelekat warna merah dah ditampal di bahagian bawah bingkai gambar tu tapi beberapa bulan kemudian,semuanya gugur kerana saya hanya menampal menggunakan double side tape yang nipis sahaja.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan