Selasa, 28 Julai 2015

Peti Ais Pun Jadi Mangsa Deko

Dah lama nak tukar lapik pinggan dengan pelekat ni.Hujung minggu tempoh hari baru sempat kerana buat awal-awal pagi.Jam 5.30 pagi peti ais dah dikerjakan.Orang lain,bangun awal pagi untuk siapkan sarapan tapi saya pula mengemas rumah.Tak perlu nak kalut buat sarapan pagi-pagi kerana kami hanya makan roti bakar saja.Kalau rajin sangat barulah masak untuk sarapan.
dah lama kd ni ditampal untuk menutup cela

lapisan plastik yang mesti dibuang.susahnya nak buka plastik tu

bahagian bawah  memang dibiarkan tak dilekat supaya mudah untuk melihat isi dalamnya


nampak kelas coraknya bila dialas dengan lapik pinggan

nota kaki:tak pasti dapat bertahan berapa lama

1 ulasan:

  1. baguihhh idea ni , thanks tau leh try buat kat peti ais bujang saya tu , meh melawat rumah terbuka www.mrtengkuasmadi.com

    Selamat Hari Raya

    BalasPadam