Ahad, 6 September 2015

Memerdekakan Diri ke Kaison Setia City Mall

Penangan PT3,sebulan di awang-awangan menyiapkan penandaan sejarah sebelum tarikh berakhirnya menjengah.Dalam kesibukan itu juga PT3 lisan mendengar dan bertutur juga bermula.Tambah lagi kerja.Sebulan tak sempat nak kemas kini blog.Sangat mencabar jadual bulan Ogos.Pada hari kemerdekaan lalu,barulah selesai penandaan sejarah PT3.Leganya.
Selepas itu,barulah berkesempatan ke Setia City Mall.Tempat yang nak sangat dituju ialah Kaison.Mencari-cari juga kedai ni.Nasib baiklah bawa Ammar,dia yang mencari lokasi Kaison melalui peta yang ada dalam bangunan SCM tu.Dah lupa tingkat yang keberapa tapi tingkat dua yang terakhir,berdekatan pawagam.
Sangat teruja melihat kertas dinding berpelekat.Serupa corak yang ditampal di ruang makan,tapi coraknya kelihatan agak bertindan,kurang cantik sikit.Memang tak beli apa-apa pun,sekadar cuci mata sahaja walaupun agak berkenan dengan basikal hiasan.Yang dibeli di Mr Diy tempoh hari masih di dalam plastik lagi.Basikal hiasan yang ada di Kaison ni lebih besar saiznya berbanding yang dijual di Mr Diy tu comel je.Melihat bunga pun geram semacam jadinya tapi tak juga membelinya.




















2 ulasan:

  1. memang merdeka sangat rasanya ni kalau dapat shopping barang2 deko cegini..;p

    BalasPadam
  2. malam tadi sempat singgah kaison setia city mall.
    cuci mata jugak.
    comel-comel semuanya

    BalasPadam