Sabtu, 10 Januari 2015

Diari 2015

Tiba-tiba jadi dua.Tersalah cetak,makanya yang warna putih tu dah jadi muka depan untuk Buku Catatan Mesyuarat.Daripada terbuang,lebih baik digunakan.Diari untuk tahun ni bertemakan hijau.Kalau ada kertas bahagian dalam yang warna hijau lagi sesuai tapi memang tak ada kertas warna hijau dalam simpanan,maka cacamarbalah kertas untuk bahagian dalamnya.Agak tebal jika yang asal tapi saya hanya cetak bahagian-bahagian yang dianggap penting dan akan dicontengkan saja.Yang penting,nama empunya tercatat di situ.Itu yang mahalnya.Belum sempat nak ke kedai lagi,maka belum dibinding lagi.Moga-moga akan dimanfaatkan sepenuhnya nanti.

2 ulasan:

  1. Sy pun bru print.
    Print bhgn kalendar sj, yg daily tu detail sgt, mesti kosong je nanti.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samalah...bagi yang rajin,bolehlah tapi yang tak berapa pasti rajin ni,bahagian kalendar pun dah ok...

      Padam