Isnin, 16 Februari 2015

Kain Renda Hijau Ada di Super Save

Minggu ni saya bercuti seminggu sempena Tahun Baharu Cina.Hari ni kononnya nak masukkan duit raya anak-anak ke akaun Tabung Haji setelah duit raya tahun lepas pun belum dimasukkan lagi.Bila sampai di PKNS,Tabung Haji dah berpindah tempat.Rasa-rasanya ke bangunan Anggerik Mall.Alang-alang dah di PKNS, cuci mata dulu di situ dan kemudian ke SACC Mall.Salah satu tujuan juga kerana nak singgah di Supersave,menjejak kain renda hijau lagi.Dah merata-rata kedai cari,masih tak jumpa juga..Kalau tak ada lagi di situ,nak singgah pula ke Plaza Alam Sentral,masuk Mr Diy.Itulah perkiraan pada mulanya.Super Save seperti juga Mr Diy,semua barang ada di dalamnya
Pernah datang sekali masa nak cari hadiah hari guru,bila hari ni dah lupa aras keberapa kedai ni.rupa-rupanya berdekatan dengan KK Home Deko

Nasib baiklah ada kain renda hijau ni.Tersenyum lebar bila jumpa kain renda ni walaupun tak secantik yang dibeli sebelum ini.




Masa ke Eco RM2 dulu,lupa nak beli botol hijau ni.kononnya nak beli hari ni tapi bila harganya hampir lima ringgit satu,terus tak jadi..

sarung bantal...













tak sangka dipermudahkan untuk masuk ke ruang parkir di bangunan SACC Mall ni walaupun masa nak masuk dan nak keluar kena buka tingkap kerana jarak kereta agak jauh dengan mesin parkir 

Barang-barang yang diborong...

 Akmal pun nak bergambar juga...


Lepas keluar dari SACC Mall,nak singgah pula ke Anggerik Mall tapi bila sampai depan bangunannya,kelihatan banyak saja kereta,malasnya nak masuk...kereta jalan terus saja...ada pula macam tu padahal itu tujuan asal ke sini.bila dah banyak 'window shooping',badan pun penat sebenarnya...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan