Khamis, 30 Oktober 2014

Susun Atur Hiasan di Dinding









Nota kaki:sekarang terfikir pelekat plastik yang dijual di Kedai Eco 2 dan pelekat kertas yang berlambak di Mr Diy untuk dibentuk sebegini tapi mesti rancang betul-betul dulu sebelum membelinya...

2 ulasan:

  1. Ada jugak idea nk buat design frame2 kt dinding.tp xde buat lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan mudah juga nak buat ni...saya pun dah bayak beli bingkai gambar tapi tak terbuat juga...
      bukan setakat bingkai gambar,hiasan2 lain pun cantik disusun secara teratur macam ni

      Padam